Skip to main content

Diane Crawford

Senior Quality Assurance Engineer

Diane Crawford

Seit wann arbeitest du schon bei Radancy?

Seit Juli 2012

Wie lautet dein Jobtitel und was machst du in dieser Position?

Ik werk met Digital Project Managers (DPM's) op werkenbij-sites en -pagina's van Radancy-klanten om functionele, creatieve en toegankelijkheids testen uit te voeren in de pre-productieomgeving via desktopbrowsers, tablets en mobiele apparaten. Smoke tests worden uitgevoerd in de productieomgeving om ervoor te zorgen dat de sites en pagina's voldoen aan de Radancy-normen en de verwachtingen van de klant. Ik neem deel aan het trainen van nieuwe QA Engineers over het testproces voor toewijzing en voltooiing van projecten. Daarnaast maak ik evaluatie en implementatie documetnten die worden gedeeld met het team.

Wofür ist deine Abteilung zuständig?

De afdeling Implementatie QA draagt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werkenbij-sites en pagina's van klanten van Radancy door middel van testing gereed zijn voor publicatie in de productieomgeving. Tijdens het testproces gebruiken we verschillende tools en applicaties die specifieke details geven met betrekking tot de structuur, lay-out, creatieve en toegankelijkheidsaspecten met betrekking tot de specifieke site en/of pagina.

Hattest du vorher schon andere Positionen bei Radancy?

Quality Assurance Engineer

Was gefällt dir an deiner Arbeit bei Radancy am besten?

Nieuwe uitdagingen die zich voordoen tijdens dagelijkse routine en activiteitwn

Erzähl uns eine interessante Sache über dich, die die meisten Kollegen vermutlich nicht wissen.

Ik ben lid van de Raad van Bestuur van de American Association of University Women of New Jersey en heb zitting in een nationale commissie van de American Association of University Women

Back to top