Skip to main content

Brock Harrison Austin Barnett

User Interface Tech Lead and Product Liason

Brock Harrison Austin Barnett

Seit wann arbeitest du schon bei Radancy?

Ich habe am 19. Dezember 2012 als Freelancer hier angefangen und bin seit dem 1. Juli 2013 festangestellt in Vollzeit dabei.

Wie lautet dein Jobtitel und was machst du in dieser Position?

Alsl User Interface Tech Lead is mijn belangrijkste verantwoordelijkheid het bieden van begeleiding over technische strategie en richting voor het ondersteunen van UI-standaarden, vaak aangeduid als de front-end, of in lekentermen, het visuele deel van de websites. Als contactpersoo heb ik de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met ons productteam om ervoor te zorgen dat de tools voldoen aan de behoeften van onze klanten, zodat we een implementatie kunnen leveren die aan de verwachtingen voldoet en soms deze zelfs overtreft. Het maakt mij ook bij uitstek gekwalificeerd om een ​​expert op dit gebied te zijn en begeleiding te geven bij het opzetten en wijzigen van interne processen tussen teams.

Wofür ist deine Abteilung zuständig?

Ik maak deel uit van de implementatieafdeling, ook wel de delivery afdeling genoemd, en we nemen het werk dat de creatieve afdeling ontwerpt en zetten deze om in de werkenbij-sites die je op internet ziet. We personaliseren ook functiebeschrijvingen door AJD's te programmeren, waarbij het team de eenvoudige gegevens van klanten moet invoeren en programmatisch informatie over die vacature moet toevoegen. Bij het programmeren van de vacaturesite om het merk van onze klanten visueel weer te geven, hebben we ook het doel om te proberen die delen van de site bewerkbaar te houden via het CMS. Mijn afdeling neemt ook de ontwerpen voor de e-mails en ontwikkelt ze om te werken in Radancy-tools zoals CRM.

Wie bist du auf Radancy aufmerksam geworden und warum hast du dich beworben?

Ik heb oorspronkelijk niet gesolliciteerd. Ik had een bureau dat vacatures voor mij zocht. Zij hebben mijn CV doorgegeven en deze functie sloot perfect bij mij aan.. Uiteindelijk heb ik gesolliciteerd toen er een fulltime baan beschikbaar kwam. Radancy gaf mij de ruimte om mijn vaardigheiden verder te ontwikkelen en drie promoties later ben ik er nog steeds.

Was gefällt dir an deiner Arbeit bei Radancy am besten?

Ik heb hier meer over web development geleerd dan ooit op de universiteit. Het mooie aan deze baan is dat we er altijd naar streven om de beste in ons vakgebied te zijn. Dus elke dag is er een nieuwe uitdaging en elke dag leer ik iets nieuws.

WErzähl uns eine interessante Sache über dich, die die meisten Kollegen vermutlich nicht wissen.

Ik heb twee namen. En, zoals je kunt zien aan mijn foto, ik ben gek op cosplay, ook wel kostuumspel genoemd. In mijn vrije tijd maak ik YouTube-video's over het maken van videogames die ik soms gratis vrijgeef en blog ik ook over het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Back to top